Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Megtisztítjuk az almákat, ketté vágjuk és kivágjuk a magházát. Egy tűzálló tálba rakjuk és mindegyikre kanalazunk a cukorból vagy a mézből. Meghintjük az őrölt fahéjjal és a vajból is kanalazunk rájuk. Végül meglocsoljuk a borral és előmelegített sütőben körülbelül fél óra alatt készre sütjük. Közben a saját levével locsoljuk, hogy ki ne száradjon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Díszíthetjük dióval,mogyoróval.
Isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.05 15:18
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tűzálló tálba, cukorból vagy, őrölt fahéjjal, saját levével, előmelegített, Megtisztítjuk, Díszíthetjük, meglocsoljuk, mindegyikre, díszitéshez, körülbelül, Meghintjük, kanalazunk, kanalazunk, mogyoróval, száradjon, locsoljuk, kivágjuk, fahéjjal, magházát, vörösbor, cukorból, tűzálló, sütőben, almákat, mogyoró, levével, borral, készre, vajból, alma, kanál cukor vagy, kanál, fehér- vagy vörösbor, fahéj, díszitéshez, mogyoró,
|
|
|
|
|